Eten & Drinken

Eten & Drinken

U bent van harte welkom in ons restaurant, op het terras of bij de ijssalon. Wij beschikken over een lunch- en avondkaart. Het eten wordt bereid met diverse lokale groenten en fruit, vlees                            en brood & gebak van de lokale bakkerij.

Wij accepteren ook de dinerbon van Diner Cadeau en VVV Dinercheque.

Onze keuken is vanaf 12:00 uur geopend

Onze kaart wisselt om de seizoenen heen. Wij beschikken over een mooie en duidelijke Offerte Map waarin de diverse mogelijkheden beschreven staan van koude en warme buffetten, menu’s en BBQ’s.

Onze Lunchkaart

Onze Dinerkaart

Het Restaurant

Ons restaurant heeft een gezellige huiskamersfeer.
Hier kunt u heerlijk plaatsnemen voor een diner of simpelweg voor koffie met vlaai.

Wij bieden diverse ruimtes aan voor het houden van een BBQ of genieten van een heerlijk buffet, vraagt u onze offerte map aan, dan krijgt u alle informatie in een oogopslag.

High Tea – €19.50 p.p.

Gezellig met de familie genieten van een uitgebreide High Tea? Op leuk aangeklede etagères serveren wij heerlijke zoete en hartige lekkernijen, lekkere sandwiches en natuurlijk een welkomstdrankje en onbeperkt thee. Wel even reserveren vooraf, zodat we alles in orde hebben voor uw komst.

Koffietafels – v.a. € 13,50 p.p.

Wij serveren voor elke gelegenheid passende koffietafels aan. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Het terras

Onze hoeve beschikt over diverse terrassen.

Bij de entree ligt ons apart ingericht Ijsterras, hier kunt u van een heerlijk ijsje genieten. Wanneer u via het gangetje naar de achterzijde loopt komt uit op één van de mooiste terrassen van Nederland, met vergezichten tot in België!

Het achterterras is overkapt d.m.v. een wintertuin. Het gehele jaar door kunt u hier heerlijk warm zitten. U geniet tijdens alle seizoenen van het mooie wisselende landschap. Bij mooi weer kan deze overkapping in enkele minuten verreden worden zodat u geheel buiten zit. En wanneer het te warm is dan klappen we de parasols uit voor een verkoelend schaduwplekje.

De ijssalon

Sinds maart 2013 hebben wij de hoeve uitgebreid met een ijssalon.

U kunt hier genieten van heerlijk, versgemaakt, ambachtelijk ijs met diverse smaken. Naast de gebruikelijke hoorntjes is er een uitgebreide ijskaart met coupes beschikbaar.

Bij de ijsvitrines kunt u op de binnenplaats genieten van uw schepijs.

Natuurlijk hebben we voor de kinderen achterom een speeltuin die voor iedereen toegankelijk is!

In de wintermaanden hebben wij het ijs niet meer zichtbaar in de vitrine, vraag voor de actuele ijskaart aan onze collega’s, ook bolletjes ijs kunnen uitgeschept worden op aanvraag.