eten en Drinken

Neem een kijkje in onze menukaart

Zomer bij de Bernardushoeve

Benieuwd naar ons zomerconcept? Wij vertellen je graag meer hierover

Zomer bij de bernardushoeve

In de zomer is er een hoop te beleven rondom onze hoeve.

Lekker in de zon op ons terras? Een tussenstop tijdens een actieve wandel of fietstocht? Een heerlijke lunch in de buitenlucht? Het kan allemaal bij de Bernardushoeve.

Dankzij ons zelfbedieningsconcept is wachten totdat je bestelling wordt opgenomen verleden tijd. Snel iets bestellen en gelijk weer op de fiets of rustig je tijd nemen en genieten van het mooie uitzicht dat onze hoeve te bieden heeft. Je bepaalt het helemaal zelf.

Bij de Bernardushoeve houden we van spontaniteit. Reserveren is in de zomerperiode dan ook niet mogelijk voor groepen kleiner dan 10 personen.
Dankzij ons ruime terras is er genoeg plaats voor iedereen.

Winter bij de Bernardushoeve

Benieuwd naar ons de winteractiviteiten? Wij vertellen je graag meer hierover

Winter bij de bernardushoeve

In de winter geniet je op onze hoeve van een heerlijke chocomel of kop koffie om even bij te komen van een wandeling over de velden en wandelpaden in "het land van kalk"

Over een beetje modder achter je oren na een wilde fietstocht door de bosssen en over de velden rondom de hoeve doen wij ook niet moeilijk.
Zelfs de hond mag mee. Die krijgt bij ons een bakje vers water.

Honger gekregen van alle activiteiten of juist even helemaal niets op een warm plekje aan het raam: Komt dat even goed uit.
Wij bieden een uitgebreide kaart met overheerlijke streekproducten zoals Limburgs Zuurvlees of "Knien in t zoer".